Următorul târg...

Minet Conf - Despre noi

lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

Minet Conf este o companie românească cu capital 100% privat fondată în anul 2001. Facem parte din grupul de firme Minet, grup ce activează de peste 31 de ani în industria poliesterului.

Suntem producătorul lider în Romania de articole confecţii textile de casă, umpluturi sintetice pentru perne şi elemente pentru industria mobilei tapisate. Angajaţii noştri sunt cu calificare şi experienţă înaltă.

Minet Conf îşi menţine şi îşi îmbunătăţeşte poziţia sa de lider pe piaţă bazându-se pe încrederea Partenerilor săi şi pe serviciile şi produsele sale asigurate de mărci caracteristice.

Suntem dotaţi cu cele mai noi linii tehnologice pentru a permite ca producţia noastră de înaltă calitate să fie continuă şi sigură. Fabrica noastră este dotată cu utilaje având cel mai înalt grad de automatizare şi dezvoltare la momentul actual pentru procesare de poliester, coasere, matlasare, ambalare şi inspecţie a calităţii.

Satisfacţia Clienţilor şi satisfacerea nevoilor şi cerinţelor Clienţilor este obiectivul principal al companiei noastre, de aceea toate sugestiile sunt considerate cu grijă.

Minet Conf are propriul departament de logistică asigurând răspuns rapid cerinţelor Clienţilor. Coordonăm o largă flotă de camioane, monitorizate prin GPS, cu care livrăm produsele noastre către toţi Clienţii din România.

Minet Conf are spaţii mari de depozitate care asigură continuitatea serviciilor asigurate Clienţilor noştri. Pe scurt: servicii care va aduc stabilitate şi securitate operaţională.

Tradiţia, experienţa şi tehnologia avansată – acestea sunt elementele cheie folosite de Compania noastră pentru a atinge servicii şi produse cu o calitate de top.

Ne găsiți aici...

Modul Twitter

It seems that module parameters haven't been configured properly. Please make sure that you are using a valid twitter username, and that you have inserted the correct keys. Detailed instructions are written in the module settings page.

Contact

  • Str. Depozitelor nr. 12, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, cod poştal 240426, România
  • +40250733677
  • +40350401691
  • office@minetconf.ro
  • Contact
  • Minet Conf pe Google Maps