Următorul târg...

Minet Conf - Încredere

lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

 Eticheta Oeko-Tex® indică utilizatorilor interesați beneficiile suplimentare ale testării pentru îmbrăcăminte și alte textile eudermice. În acest mod, eticheta oferă un important instrument decizional la achiziționarea textilelor, încredere în produsele textile – un sinonim internațional pentru fabricarea responsabilă a textilelor – de la materia primă până la produsul finit de pe rafturile magazinelor, ca şi pentru industrie și comercianți, trecând prin lanțul productiv în domeniul textil, ca și pentru utilizatori de textile moderne, funcționale și pline de culoare.

 Certificat OEKO-TEX 100 (.pdf)

Minet Conf a fost selectată în categoria celor mai sigure 4.500 companii din România, conform unei evaluări făcute de Coface România*.
Selecţia Best Rating 2010 a fost facută pe baza unor criterii de performanţă, pe baza rezultatelor financiare anuale şi a disciplinei plăţilor către furnizori.
Aceste 4.500 de companii sunt cele mai bine situate companii din punct de vedere al ratingului şi al gradului scăzut de risc pe care îl prezintă.

Minet Conf a fost selectată în categoria celor mai sigure 5.000 companii din România, conform unei evaluări făcute de Coface România*.
Selecţia Best Rating 2008 a fost facută pe baza unor criterii de performanţă, pe baza rezultatelor financiare anuale şi a disciplinei plăţilor către furnizori.
Aceste 5.000 de companii sunt cele mai bine situate companii din punct de vedere al ratingului şi al gradului scăzut de risc pe care îl prezintă.

 * Coface Romania este lider pe piaţa romanească în domeniul managementului riscului de credit.

Ne găsiți aici...

Modul Twitter

It seems that module parameters haven't been configured properly. Please make sure that you are using a valid twitter username, and that you have inserted the correct keys. Detailed instructions are written in the module settings page.

Contact

  • Str. Depozitelor nr. 12, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, cod poştal 240426, România
  • +40250733677
  • +40350401691
  • office@minetconf.ro
  • Contact
  • Minet Conf pe Google Maps